Равноправно до краја меча, нажалост пораз

29/10/2020

У оквиру куп такмичења првог степена, група запад, за завршни турнир Триглав купа Радивоја Кораћа, Напредак је  у уторак дочекао госте из Крагујевца, екипу  КК “Раднички ДОО“, учесника Кошаркашке лиге Србије.

Тренери обе екипе одлучили су да наступе у подмлађеним саставима, одмарајући своје најбоље играче за наредне такмичарске окршаје.

Парирали су Чарапани гостима из Крагујевца готово током целе утакмице. Екипе су се смењивале у вођству али екипа домаћина чини се имала је снаге до 35. минута утакмице када су крагујевчани преломили утакмицу у своју корист и савладали Напредак резултатом 72:76.

Тренер Напретка, господин Љубиша Дамјановић и поред пораза није крио задовољатво играњем и залагањем против квалитетнијег противника уз констатацију да је овакв приступ на паркету виђен од почетка сезоне, екипа не би имала ни један пораз.

Кошаркаши Напретка у суботу дочекују екипу Клика из Ариља, утакмица се игра од 18:00 часова у Хали спортова, без присуства публике.

Напредак: Андрејевић 14, Јокић 13, Мијајловић 10, Ђурђевић 6, Белоица 6, Ђорђевић 5, Стојановић 5, Марковић 4, Добородлац 2

Раднички: Ђорђевић 19, Поповић 15, Вељовић 11, Димовски 10, Милосављевић 8, Недељковић 8.