Меч са Параћином као лакши тренинг

20/01/2019

У оквиру 13. кола 1. МРЛЗ Група “А“ кошаркаши Напретка савладали су госте из Параћина резултатом 117:57 (35:19, 25:8, 32:13, 25:17).

Екипа Параћина у Крушевац је стигла десткована тако да се исход утакмице могао наслутити већ у првим минутима овог меча. Тренер Напретка, Дејан Ђокић искористио је ову утакмицу за што боље уигравање екипе пред дерби у Крагујевцу који очекује екипу Напретка у суботу. Што се тиче стрелаца у екипи Напретка по 18 поена постигли су Трајковић, Додић и Борко Ђорђевић а тренер Ђокић дао је прилику свим играчима на овом мечу и сви су се уписали у листу стрелаца. У екипи Параћина најефикаснији био је Петар Јоцић са 17 постигнутих поена и Милош Момировић са 13 поена.

Након утакмице у Крагујевцу следи формирање Плеј оф групе где ће сваки меч бити важан и где је простор за грешку сведен на минимум. Оно што нас сигурно очекује у Плеј офу јесу мечеви са екипама Железничара, Прибоја, Клика док ћемо четвртог учесника из “Б“’групе чекати до последње секуде меча у Ариљу између Клика и Чачак 94 и у Косјерићу између Црнокосе и Прибоја, јер за четврто место боре се Чачак 94 и Црнокоса.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Napredak Kruševac (@napredak.basketball) дана