Напредак срушио лидера

18/11/2018

Кошаркаши Напретка приредили су дивно кошаркашко вече за многобројну крушевачку публику која се нашла у Хали спортова да подржи свој клуб у новој победи, овог пута, против екипе Радничког 1950 из Крагујевца.

Савладали су Чарапани лидера на табели резултатом 67:63 (24:19, 14:13, 14:16, 15:15) и тако доспели на деобу првог места са екипом Јагодине и лидером до овог кола екипом Радничког 1950.

Изабраници Дејана Ђокића одиграли су веома тежак меч и испоставиће се да је резултат прве четвртине био пресудан за коначан исход овог дербија. Ослабљени на позицији центра, напуштањем клуба од стране Младена Мијатовића, посебна рањива тачка била је та позиција у овом мечу, међутим, искусни Бакрачлић, одлично се носио са крагујевачком центарском линијом и задавао им велике проблеме у нападу током целог меча. Најистакнутији играч у редовима Напретка у овом мечу био је Владимир Трајковић.

Екипа Напретка у наредном 8. колу 1. МРЛЗ група “А“ на свом паркету дочекује неогудну екипу Пожаревца а овај меч је заказан за суботу 24. новембра са почетком у 18:00 часова.

Овом приликом посебно се захваљујемо навијачкој групи “Јакузе“ која је схватила важност овог меча и верно бодрила Напредак том целог тока утакмице.