Напредак до треће узастопне победе

21/10/2018

Кошаркаши Напретка су у својој првој овосезонској утакмици на домаћем паркету лако савладали суседе из Трстеника, екипу Прве Петолетке резултатом 94:70 (27:15, 22:17,27:23 и 18:15) и тако забележити трећу узастопну победу у групи “А“ 1. МРЛ Запад.

Изабраници Дејана Ђокића од самог старта су наметнули свој стил игре противнику и након прве четвртине било је видљиво да је Напредак апсолутни фаворит у овој утакмици. Тренер Ђокић указао је већини играча шансу на овој утакмици а чак седморица играча имала су двоцифрен учинак. Најефикаснији били су Додић (18п), Бакрачлић (17п), капитен Делетић и Добродолац су убележили по 12 поена док су тројица играча: Павловић, Трајковић и Ћаловић постигли 10 поена. Код гостију треба поменути и Јаковљевића који је са 20 поена уједно био најефикаснији играч на утакмици.

Кошаркаши Напретка за сада су на деоби првог места у групи “А“ а да ли ће то прво место делити са Јагодином или екипом Радничког 1950, остаје да видимо после њиховог међусобног сусрета у уторак.

Кошаркаше Напретка за викенд очекује меч у Смедереву против старих занаца, екипе Смедерава 1953 који су везали три узастапона пораза на старту сезоне и који без обзира на три пораза и три победе Напретка неће госте дочекати са белом заставом.